Hei på deg!

Så du er nysgjerrig på å få vite litt mer om denne gærne jenta som begynte å blogge om litt grovere saker enn de rosabloggerne? 😉 Okei, jeg skal prøve å fortelle litt om meg selv for deg her:

Til vanlig studerer jeg informatikk (sånne datagreier hvis du skulle lure) og jeg leier en leilighet i Oslo sammen med ei venninne. Jeg er en ganske normal jente som du kunne passert på gaten uten å ane hvilke kinky fantasier jeg går rundt og har i hodet mitt.. Av og til er jeg så kåt at jeg finner på ting som overhodet ikke ville vært ansett som sosialt akseptabelt.. Men som du kanskje ville like å vite om likevel 😉

Jeg elsker å skrive ned de kåte tankene mine, gjerne litt hver dag, men de groveste og kåteste tankene og nakenbildene mine er forbeholdt de som mailer med meg privat (100% GRATIS!).

Selv om jeg studerer datafag så er jeg ikke sånn supernerd som bare sitter hjemme, det har du kanskje skjønt alt. Liker å trene og holde meg i form. Svømming og en tur på treningsstudio et par ganger i uken. Venner sier at jeg er en glad og åpen person. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og er positivt innstilt til det meste. Ikke redd for å prøve ut nye ting!

Anser meg selv som biseksuell, har kost meg med jenter av og til, men kunne ikke levd i et fast forhold med en dame.. Av menn så har jeg ikke noen sterke preferanser, annet enn at han må være respektfull og snill. Gjerne tørre å teste ut litt fantasier og rollespill! For det liker jeg.. Jeg kan være både dominerende og underdanig i rette settingen.. Både i mild grad og litt røffere! Det kommer litt an på humøret..
Det at eksen min var så sjalu gjorde meg skikkelig pissed etter hvert.. Som var grunnen til at jeg til slutt dro. Skal man ikke få lov til å nyte synet av andre og fantasere som man vil? Kose med seg selv? Jeg mener alle har rett på FANTASIER og til og med å flørte litt, det ligger jo i menneskets natur!
Da det ble slutt med eksen tok det ikke så lang tid før jeg fikk lyst til å starte bloggen min på www.NinaNaken.com . Bare gjøre noe litt crazy og bare få ut spenningen min.. Blitt kjent med flere som går rundt med samme kåte fantasier som meg selv i det siste, og bare liker å nyte livet mens man kan. (aldri for sent for det! 😉 Siden det er min hjemmeside så kan jeg selv ha kontroll på hva jeg legger ut og hvem som får se det.. Liker å dele mine innerste fantasier og hverdagsopplevelser..

Jeg elsker å flørte (med begge kjønn!) og føler at jeg «alltid» er kåt.. Vet ikke om jeg er unormal eller noe, men jeg koser meg og har det helt fint jeg, så da gjør det vel ikke noe? 😉
Vil du bli bedre kjent med meg?

Bli bedre kjent med meg privat via email (100% Diskret, INGEN får vite noe!)

Lagre

Bli bedre kjent med meg privat via email!

Lagre