Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å flørte, fantasere og utforske deilige sexopplevelser selv om jeg er single. Det er derfor jeg laget denne bloggen, så jeg kunne utvide horisonten litt og bli kjent med enda flere nordmenn som er like kåte som meg selv. På privat mail kan vi fortelle om alt det deilige vi har lyst til å gjøre med hverandre. Denne helgen var jeg så kåt at jeg bare MÅTTE avtale sextreff med en av mine mest trofaste mailvenner igjennom lengre tid.

Det var første gang vi møttes, men det gikk fint, vi begge visste at dette var kun for å ha det deilig sammen der og da, uten noen mer forpliktelser. Jeg hadde tatt på meg litt røffe klær, for det visste jeg at han likte 🙂 Og så ga jeg en skikkelig lapdance på sengen, det var nesten så det gikk for ham allerede da. mmmm jeg elsker å pirre og kåte opp til spruten nesten ikke kan holdes igjen!

Etterpå runket jeg kuken deilig til spruten sto!

Vi gjorde faktisk ikke noe mer enn det denne gangen, jeg liker å holde igjen på spenningen 😉 Skal ikke se bort ifra at det blir flere sextreff etter hvert…